Lökéshullám terápia vélemények

Lökéshullám terápia vélemények

Sokan teszik fel a kérdést már az első kezelés alkalmával, hogy a lökéshullám terápia végeztével megszűnnek-e a panaszai. A tapasztalatok szerint a vendégek túlnyomó többsége már az első kezelést követően panaszainak enyhüléséről számol be, és a kezeléssorozat végére a betegek 80%-ánál a gyógyulást eredményezi az izületi és mozgásszervi panaszok esetében. Természetesen minden test és szervezet másképp reagál a kezelésre, ezért olyan esetekkel is találkoztam, hogy a javulás csak a terápia után egy-két héttel jelentkezett.

"Brigit a hosszú ideje húzódó teniszkönyök problémám miatt kerestem fel. A kezelés sorozat végére szinte teljesen elmúlt a probléma, a lökéshullám terápia rengeteget segített a fájdalom csökkentésében, és hogy újra fájdalom nélkül tudjam mozgatni és használni a karomat. Jó szívvel ajánlom a lökéshullám terápiát és Brigit is."

Zsolt

6 alkalmas lökéshullám terápia kezelés

"Több éves sarokfájdalmat követően (sarok sarkantyú problémából adódóan) próbáltam ki a lökéshullám terápiát a pozitív vélemények miatt. Az 5 alkalmas kúrasorozat során már az első két akalmat követően javulást tapasztaltam, majd az 5. alkalmat követően a fájdalom körülbelül 70%-osra mérséklődött. Hasonló eredményt semmilyen korábbi kezelés nem hozott, nagyon örülök, hogy belevágtam a kúrába."

Lilla

5 alkalmas lökéshullám kezelés

"Achilles ín gyulladás miatt kezdtem el Brigihez járni. A fájdalmam ugyan nem szűnt meg teljesen, de jelentősen csökkent. Elégedett voltam a kezelés eredményével és a szalonnal is."

Réka

5 alkalmas lökéshullám kezelés

"Több hónapos talpi bőnye gyulladásom miatt kínzó fájdalmat jelentett a járás. A 6 alkalmas terápia végére teljesen megszűnt a fájdalmam!! Nagyon hálás vagyok, hogy újra fájdalommentesen járhatok. Köszönöm! :) "

Zsuzsanna

6 alkalmas lökéshullám kezelés

"Hetek óta tartó gyötrő sarokfájdalmam volt, amelyről kiderült, hogy sarkantyú áll a hátterében. A lökéshullám terápia rengeteget segített a gyógyulási folyamatban."

Viktória

5 alkalmas lökéshullám kezelés